Bedste boxing-guide til at komme i form

boxing

Endnu mere imponerende var det endelige produkt. Stallone kom ind på en dejagtig 178 pounds for hans første sammenstød med Apollo i 1976. På det tidspunkt han rørte læder med Drago i Moskva tre montager og næsten 10 år senere, var han blevet plakaten dreng til fitness-en trim 173 pounds, med svulmende serratus, brede, defineret skuldre og dybt ætsede abs.

To-tid Mr. Olympia Franco Columbu, der er uddannet Sly for Rocky II, sagde han kunne have parlayed hans genetik og kører ind i en bodybuilding karriere, hvis han havde valgt til.

Men det var ikke bare rep efter ensformigt rep i last rum, der er bygget Rocky titel-vindende fysik. Boksning uddannelse indebærer koordinering af mange muskelgrupper arbejder på en vilje-breaking tempo over lange perioder, med meget begrænset hvile drysses hele-tænk på det som koreograferet interval cardio. Enhver M & F læseren ved du er nødt til at kaste bodyfat gennem cardio at afdække den slags muskuløs detalje; Rocky bare gjorde sit med hånd wraps på.

I den virkelige verden, boksere er nogle af verdens magreste, mest veluddannede sportsfolk. Champs såsom Vladimir Klitschko, Shane Mosley og Mike Tyson var alle menneskelige ødelægger bolde i deres bedste alder og havde den bygger at vise for det.

Fitnesscentre, der er bygget på ideen om boksning-til-fitness dukker op til venstre og højre på tværs af landet, mest reklame løftet om at hjælpe dig med at forbrænde op til 1.000 kalorier på en time. Helt seriøst? Så sadist, at jeg er, besluttede jeg at handske op og trække på hjælp fra berømte boksning træner Freddie Roach, hvilket gør hans Wild Card Boxing Gym i Hollywood mit fitness hjem i 12 uger.

Ved slutningen af ​​min tid med Roach og selskab kan jeg ikke have været klar til at bytte slag med en pro, men jeg var hurtigere, slankere og stærkere end jeg havde været siden college. Træne denne måde, og måske kan du redde en smule af din ungdom, et slag ad gangen.

VELKOMMEN TIL WILD CARD

“Dette kan ikke være det,” Jeg husker at tænke på mig selv som jeg trukket ind på parkeringspladsen af ​​Wild Card for første gang. Gymnastiksalen, der ligger på hjørnet af Vine Street og Santa Monica Boulevard i Hollywood, er langt mere beskedne end det anerkendte liste over krigere, der har trænet der; Tyson, Manny Pacquiao, James Toney og Klitschko har alle arbejdet under Roach. Men Wild Card, dens vægge fyldt med plakater, kæmpe fotos og autografer 8x10s, er lige, hvad boksning skal være grynet, begrænset, primal.

En fuld størrelse ring optager det meste af pladsen i rummet. Et par tunge poser svinge fra loftet, og jeg kan høre rasle en hastighed pose bliver arbejdet i et bageste hjørne. Klokken advarselslyde på den runde timer, hvilket indikerer, at kun 30 sekunder tilbage, indtil den endelige klokke. Straks, at alles tempo stiger efterligne et sent, rund-stjæle byge. Luften er varm og fugtig, og du får en fornemmelse af, at det ville være på den måde, selv om vi ikke var midt i en anden Californien hedebølge.

Lige uden tælleren front-hvor lånere betaler beanie-udjævnede træner Macka Foley $ 5 til arbejde ud-Roach er samråd med en høj, passer ung kvinde på basale boksning teknikker. Stående omkring 5’6″ med spidse hår og firkantede-off, sort-kantede briller, det er lidt svært at forestille ham som fast-and-rasende letvægts han var engang. Men den dag, var jeg ikke der for at se Roach . jeg havde dømt mig til tre måneder i helvede med Roach har nr 2 mand, styrke og konditionering træner Justin Fortune.

Fortune, en tidligere australsk vægtløftere champ og pro bokser (han kæmpede Lennox Lewis i 1995, at miste på en skuffende tidlig-runde arbejdsnedlæggelse), er så bred i skuldrene at han sandsynligvis har brug for at gå sidelæns gennem de fleste døre. Og han er ikke en til at trække slag-ikke i løbet af sin konkurrencemæssige karriere og slet ikke når det kommer til uddannelse folk. Mens jovial og underholdende (i en rå, Def Comedy Jam slags måde), når du først møde ham, tingene ændrer sig, når det er tid til at arbejde.

POWER & SPEED

Jeg var omkring 15 minutter ind i min første træning med Fortune når tanken indtastet mit sind: Hvad fanden laver jeg dette for igen?

Jeg slæbte mig fra station til station for plyometrisk straf med en anden af ​​Fortune kunder-super-bantamvægt champ Israel Vazquez-huffing og puster ligesom det var min første gang i et motionscenter. Det var ikke. Indtil i dag, jeg troede faktisk jeg var i temmelig god figur. Jeg havde selv trænet i flere uger på LA Boxing i Tarzana, Californien, for at forberede min tid på Wild Card. Men hvis jeg har lært noget i de sidste par måneder, er det, at uanset hvor i form, du tror du er, vil denne type uddannelse gør du føler som om du er blevet slået tilbage til udgangspunktet.

Fortune havde os gå gennem hans gulv-arbejde kredsløb, omkring ni øvelser i alt, alle tilsyneladende designet til at gøre os opkast. Burpees-slippe ind push-up position, stak dine fødder bag dig, tucking dem tilbage i og eksploderende tilbage i en stående stilling-var kun begyndelsen. Uden hvile, vi ledes ind squat fremstød og lunge fremstød (tænk på de traditionelle versioner, kun forlader gulvet på hver rep) og derefter, heldigvis, 10 crunches. Vend, gøre 10 push-ups, så er det tilbage på dine fødder. Tuck springer-hvor du hopper så højt som du kan samtidig bringe dine knæ ind i din tarm-var næste. Disse oxygen-sappers efterfølges af burpees i en squat tryk. Jeg var nok brug for en spand snart.

“Tid!” Fortune råbte fra komfort i lærredet uden tovværk.

Gudskelov-jeg var ikke sikker på, at jeg ville gøre det, tænkte jeg. Men jeg var glad for, at jeg havde holdt ud. Jeg husker snigende blikke over på 122-pund Vazquez som han gik om sin virksomhed, ikke fremmed for Fortune regime. Jeg var tilfreds med at have lige afsluttet træningen med en champ, og var hævelse med stolthed og dryp med sved.

“Burpees!” Fortune råbte efter ca. et minut af fred. Slår, vi ikke blev gjort; vi var lige begyndt. Han gøede os gennem kredsløbet to gange mere, selvom jeg ganske vist var faldet godt stille end Vazquez. Når vi var færdige med den tredje, kniv-vride kredsløb, jeg trak mig ud af ringen og begyndte mod min sportstaske. “Velazquez, sætte dine handsker på,” Fortune sagde gennem hans tykke Aussie accent.

“Ja, det er hvad jeg ville få,” svarede jeg, men han vidste anderledes. Han vidste, at jeg var færdig. En slagen mand på min første dag. Men det er, hvad han gør, han tager mænd til det punkt, hvor de er sikker på at de kan umuligt fortsætte, og så har dem arbejde hårdere. Det er hvad der adskiller vindere fra tabere i ringen og kan gøre en forskel for hundredtusindvis af dollars for en mand i hans branche. Fingerer modstandskraft, jeg gloved op og fik tilbage i ringen.

Fortune gled på sine pointer luffer, som jeg ville have været begejstret, hvis jeg kunne trække vejret eller løfte mine arme. Heldigvis, jeg Afmønstret nok entusiasme til at kæmpe sig igennem den træthed for min udholdenhed øvelser på luffer. Efter det, vi gik i det afsnit af Wild Card gratis-vægt. Jeg bruger udtrykket “afsnit” generøst; det er mere af en squat rack og justerbar bænk stablet i et hjørne og foret med forskellige sæt af håndvægte. Det er her, jeg virkelig lært, hvad smerte var.

Fortune tre-minutters skulder kredsløb-bare tænke gør mig krympe-er lige de DOMS-fremkaldende gys fleste bodybuildere stræber efter i en træning. Det er seks skulder bevæger sig, hver udført med let vægt (jeg brugte 2-pounders min første gang) i 30 sekunder ad gangen for i alt tre minutter. Mine skuldre blev stegt efter tre runder af dette kredsløb, men efter et hurtigt kig i spejlet, jeg ikke noget imod så meget. Mine delts blev pumpet rød fuld af blod, hårdt og detaljeret. Jeg ondt, men jeg var hooked.

“Jeg vil se dig igen torsdag Justin,” sagde jeg og prøvede at maskere min smerte. Men jeg mente det. Og i løbet af de næste par måneder, skubbede han mig hårdere og hårdere-med et grin, også. Syg mand, at Justin Fortune.

Comments are Disabled